SSD takınca HDD'deki Windows nasıl silinir?

Sağ olun hocam oyun önemli değil dediğiniz gibi HDD'yi çıkarıp ssdmi anakarta takıp Windows'u kuracağım sonra bilgisayarı kapatıp hddmi DVD ROM'a takacağım ardından Boot menüsüne gelip ssdmi seçip Windows'u başlatacağım HDD'deki Windows'u sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendire girip HDD'deki C'yi yani Windows'u biçimlendireceğim her şey için sağ olun hocam Lenovo'nun YouTube sayfasından DVD ROM'un kapağınında nasıl söküleceğini öğrendim iyi günler.

Hocam bu arada size cidden çok teşekkür ederim çözüm olarak seçemiyorum nedense çıkmıyor.

Klonla sıkıntı olacağını sanmam HDD'ye de bir format atarsın miss.

Klonla sıkıntı olacağını sanmam HDD'ye de bir format atarsın miss.

Formata üşendim bir de bir tık gözümü korkutmadı değil açıkcası temizinden başlarım ben sıkıntı değil zaten daha geçen hafta formatlamıştım iyi denk geldi böyle bir şeyde yüklü değildi.

Zaten en iyisi temiz format. Bundan iyisi de şu 2 SSD olursa birine oyunları programları kurarsın diğer SSD'ye de sene de bir format iyidir. Bazen Windows güncellemeleri bile PC'yi zora sokuyor. 2 SSD dememin sebebi hız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…