TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Yeni bir SSD veya HDD alsam format atmam gerekir mi yoksa RAM gibi tak çalıştır şeklinde mi çalışıyor?
Yeni bir SSD veya HDD alsam format atmam gerekir mi yoksa RAM gibi tak çalıştır şeklinde mi çalışıyor?
Taha Kerem Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 390 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600X MSI B550 Gaming Plus GSKILL 2x8GB RipjawsV DDR4 3200Mhz MSI RX480 4GB GamingX Samsung 860 EVO 240GB Seagate 1TB 7200RPM Crucial P5 500GB Cooler Master Hyper T4 Corsair Carbide Spec-02 High Power 600W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Taktığınız gibi çalışır.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 TheLunar dedi: Yeni bir SSD veya HDD alsam format atmam gerekir mi yoksa RAM gibi tak çalıştır şeklinde mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yüklenmeyecekse evet ve ilk önce Windows'a tanıtmanız lazım SSD veya HDD'yi.
TheLunar dedi: Yeni bir SSD veya HDD alsam format atmam gerekir mi yoksa RAM gibi tak çalıştır şeklinde mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yüklenmeyecekse evet ve ilk önce Windows'a tanıtmanız lazım SSD veya HDD'yi.
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Mart 2023 #4 Disk yönetiminden diski biçimlendirip bilgisayara tanitiyorsunuz. Çalışmaya başlıyor.
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #5 Taha Kerem dedi: Taktığınız gibi çalışır. Genişletmek için tıkla... BipolarBirey dedi: İşletim sistemi yüklenmeyecekse evet ve ilk önce Windows'a tanıtmanız lazım SSD veya HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Hielaph dedi: Disk yönetiminden diski biçimlendirip bilgisayara tanitiyorsunuz. Çalışmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
Taha Kerem dedi: Taktığınız gibi çalışır. Genişletmek için tıkla... BipolarBirey dedi: İşletim sistemi yüklenmeyecekse evet ve ilk önce Windows'a tanıtmanız lazım SSD veya HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Hielaph dedi: Disk yönetiminden diski biçimlendirip bilgisayara tanitiyorsunuz. Çalışmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.