NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Gigabyte 240GB SSD'si aldık. Laptopa takacağım fakat bugün USB'yi kaybettim. Bazıları format gerekir diyordu bazıları gerekmez diyordu. Gerek var mı?
Gigabyte 240GB SSD'si aldık. Laptopa takacağım fakat bugün USB'yi kaybettim. Bazıları format gerekir diyordu bazıları gerekmez diyordu. Gerek var mı?
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 24 Ocak 2023 #2 Windows'un yüklü olduğu disk olarak kullanmayacaksanız gerek yok takıp çalıştırabilirsiniz.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Herkesgibi dedi: Windows'un yüklü olduğu disk olarak kullanmayacaksanız gerek yok takıp çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt HDD'yi çıkarıp SSD'yi takacağım. Tam anlamıyorum.
Herkesgibi dedi: Windows'un yüklü olduğu disk olarak kullanmayacaksanız gerek yok takıp çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt HDD'yi çıkarıp SSD'yi takacağım. Tam anlamıyorum.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.081 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 NormalVatandas dedi: Hocam direkt HDD'yi çıkarıp SSD'yi takacağım. Tam anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin yüklü olduğu HDD'yi çıkartıp SSD takarsanız format atmanız gerekir.
NormalVatandas dedi: Hocam direkt HDD'yi çıkarıp SSD'yi takacağım. Tam anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin yüklü olduğu HDD'yi çıkartıp SSD takarsanız format atmanız gerekir.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 Quadranil1 dedi: İşletim sisteminin yüklü olduğu HDD'yi çıkartıp SSD takarsanız format atmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Peki SSD'yi taktıktan sonra mı format gerekir? Takmadan önce mi?
Quadranil1 dedi: İşletim sisteminin yüklü olduğu HDD'yi çıkartıp SSD takarsanız format atmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Peki SSD'yi taktıktan sonra mı format gerekir? Takmadan önce mi?
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #6 NormalVatandas dedi: Peki SSD'yi taktıktan sonra mı format gerekir? Takmadan önce mi? Genişletmek için tıkla... Format atmak demek diski komple silip sıfırdan işletim sistemi kurmak demek. Yani yeni SSD boş olacağı için taktıktan sonra.
NormalVatandas dedi: Peki SSD'yi taktıktan sonra mı format gerekir? Takmadan önce mi? Genişletmek için tıkla... Format atmak demek diski komple silip sıfırdan işletim sistemi kurmak demek. Yani yeni SSD boş olacağı için taktıktan sonra.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #7 Dragneel.99 dedi: Format atmak demek diski komple silip sıfırdan işletim sistemi kurmak demek. Yani yeni SSD boş olacağı için taktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler.
Dragneel.99 dedi: Format atmak demek diski komple silip sıfırdan işletim sistemi kurmak demek. Yani yeni SSD boş olacağı için taktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler.
TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.203 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #8 Beyin nakli yapıyormuşsunuz gibi düşünün.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #9 TLPA dedi: Beyin nakli yapıyormuşsunuz gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Çok iyi anladım