sydisgone Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 23 5 Temmuz 2024 #1 SSD veya HDD modeli ADATA LEGEND 850 LITE Yeni bir SSD alıp takacağım ama takmadan önce sıfırlarsam bir sıkıntı olur mu? Ya da tüm verileri silmek zorunda mıyım yoksa dosyaları korusam da olur mu? Soruyu nasıl soracağımı tam bilemedim şimdiden kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
Yeni bir SSD alıp takacağım ama takmadan önce sıfırlarsam bir sıkıntı olur mu? Ya da tüm verileri silmek zorunda mıyım yoksa dosyaları korusam da olur mu? Soruyu nasıl soracağımı tam bilemedim şimdiden kusura bakmayın.
TYG16 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 640 Çözümler 1 5 Temmuz 2024 #2 Yanılmıyorsam taktıktan sonra tanımlarken sıfırlıyorsunuz zaten
sydisgone Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 23 5 Temmuz 2024 #3 TYG16 dedi: Yanılmıyorsam taktıktan sonra tanımlarken sıfırlıyorsunuz zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ssdyi taktıktan sonra sıfırlayamadım çünkü sürrekli olarak biosa atıyordu bende ondan dedim
TYG16 dedi: Yanılmıyorsam taktıktan sonra tanımlarken sıfırlıyorsunuz zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ssdyi taktıktan sonra sıfırlayamadım çünkü sürrekli olarak biosa atıyordu bende ondan dedim