PlayerSV Centipat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 146 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #11 Ceosak15 dedi: Ben kurmadığım içim bilmiyordum bakayım. İçinden kurulum eşyaları çıkmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Dostum genellikle sıfır alınmış her anakarttan SATA kablosu cıkar kurulumu yapan kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. (2 adet)
Ceosak15 dedi: Ben kurmadığım içim bilmiyordum bakayım. İçinden kurulum eşyaları çıkmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Dostum genellikle sıfır alınmış her anakarttan SATA kablosu cıkar kurulumu yapan kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. (2 adet)
Ceosak15 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #12 PlayerSV dedi: Dostum genellikle sıfır alınmış her anakarttan SATA kablosu cıkar kurulumu yapan kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. (2 adet) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. PlayerSV dedi: Dostum genellikle sıfır alınmış her anakarttan SATA kablosu cıkar kurulumu yapan kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. (2 adet) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Çıktı 2 tane o kablodan. Son düzenleme: 30 Temmuz 2021
PlayerSV dedi: Dostum genellikle sıfır alınmış her anakarttan SATA kablosu cıkar kurulumu yapan kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. (2 adet) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. PlayerSV dedi: Dostum genellikle sıfır alınmış her anakarttan SATA kablosu cıkar kurulumu yapan kişi ile görüşmeni tavsiye ederim. (2 adet) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Çıktı 2 tane o kablodan.
PlayerSV Centipat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 146 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #13 Rica ederim ne demek.