C coniks Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 68 Yer İstanbul (Anadolu) Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #1 Dizüstü bilgisayara SSD takarsam FPS artışı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #2 Hayır. En fazla 2 fps.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Ekim 2020 #3 Hayır dostum, ama bir gün bu hurafeyi atanı bulursam neyse. Sadece daha hızlı map falan yüklenir.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #4 CoNiks dedi: Dizüstü bilgisayara SSD takarsam FPS artışı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır, fakat takılmalar falan yaşıyorsanız onlar düzelir. Map daha hızlı yüklenir, ara eklanlarda daha az beklersiniz.
CoNiks dedi: Dizüstü bilgisayara SSD takarsam FPS artışı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır, fakat takılmalar falan yaşıyorsanız onlar düzelir. Map daha hızlı yüklenir, ara eklanlarda daha az beklersiniz.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 1 Ekim 2020 #5 FPS'te artış olmaz, fakat oyun yüklenme ekranında vs. gözle görülür bir hızlanma olur.
Yiğit Mirza Çetin Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #6 Aşırı bir hız artışı yaşanmaz oyun içinde ama oyuna girerken daha hızlı girer menüde daha hızlı gezersiniz.
Aşırı bir hız artışı yaşanmaz oyun içinde ama oyuna girerken daha hızlı girer menüde daha hızlı gezersiniz.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 1 Ekim 2020 #7 Hayır. Sadece sahne geçişlerinde, harita değişimi ya da açılmasında, oyunun açılma hızında vs performans artışı olur.
Hayır. Sadece sahne geçişlerinde, harita değişimi ya da açılmasında, oyunun açılma hızında vs performans artışı olur.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 1 Ekim 2020 #8 HDD kaynaklı FPS dropları olmuyorsa neredeyse hiç etkilemez. Ama laptop'un uçtuğunu hissedeceksiniz, "Önceden ne kullanıyormuşum ben böyle?" diyeceksiniz.
HDD kaynaklı FPS dropları olmuyorsa neredeyse hiç etkilemez. Ama laptop'un uçtuğunu hissedeceksiniz, "Önceden ne kullanıyormuşum ben böyle?" diyeceksiniz.
Melikovicious Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 1 Ekim 2020 #9 Dostum mesela PUBG'de uçaktan atladın.. Aşağı iniyorsun.. Yerdeki lootu daha erken görürsün. Ayrıntılar daha çabuk yüklenir..
Dostum mesela PUBG'de uçaktan atladın.. Aşağı iniyorsun.. Yerdeki lootu daha erken görürsün. Ayrıntılar daha çabuk yüklenir..
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 1 Ekim 2020 #10 FPS'e etkisi yok. Sadece açılıp kapanmalarda vs bir farkı olur veya oyunun yüklenmesi falan ama 0.1 FPS dahi etki etmiyor.
FPS'e etkisi yok. Sadece açılıp kapanmalarda vs bir farkı olur veya oyunun yüklenmesi falan ama 0.1 FPS dahi etki etmiyor.