SSD Takmak Performans Artışı Getirir Mi?

İzleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar önceki yorumlarda da belirtmiş. SSD bilgisayarı performans yönünden pek etkilemez ancak bilgisayarınızın hızını -saniye başına okuma ve yazma miktarını- oldukça artırır. SSD yükseltmesi yapmanızı öneririm SSD, sabit diske kıyasla farkına varılacak derecede çok hızlıdır.

Sana şu şeklde açıklamak sterim mesela bir oyun mu oyanaycaksın oyunu disk üzerinden çalıştırır her işlem işlemciden geçer asıl olay RAM ve ekran kartı arasında döner yani bir uygulama ya da programı çalıştırdığında olay içerde m yoksa dışardamı oluyor yani internet gerektiren bir şey mi yoksa sadece bilgisayrda Photoshop'ta ya da Word ya da exel gibi uygulamardamı sen diyorsan ben hep ineternetle alakalı şeyler yapıyorum o zaman SSD farkını PC açılıp kapanırken fark edersin sadece hayır ben bilgisayr içindede çalışıyorum Adobe gibi büyük programlar kullanıyorum diyorsan SSD farkını anlarsın umarım bu açıklama faydalı olmuştur.

Yıl olmuş 2020 hala SSD performans arttırır mı? Sorusu soruluyor sorunun cevabı hiç değişmese de hep aynı konular açılıyor her zaman performans arttırır bu soruyu 2021'de görmeyiz umarım.

Yıl olmuş 2020 hala SSD performans arttırır mı? Sorusu soruluyor sorunun cevabı hiç değişmese de hep aynı konular açılıyor her zaman performans arttırır bu soruyu 2021'de görmeyiz umarım.
Hocam yılın 2020 olmasından ziyade konunun belirttiğim üzere SSD'nin sata2 veriyolunda çalışması. Günümüz anakartlarında hep sata3 veryolu mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…