6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 17 Temmuz 2023 #11 WuddledWaffle dedi: İşin aslı,SSD kutusunun içerisinden motaj vidası çıkmadı.Bizde vidayı bilgisayarcıdan rica ettik.Ben yoktum,montajdan sonra format gerekli olduğunu söylemiş.Laptopu bize getirin biz takalım demiş.Vidayı vermemiş sonuç olarak.Olay böyle. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, ne adamlar var ya. İyi olmuş. En azından o bilgisayarcıya gitmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Gidip teşekkür edin.
WuddledWaffle dedi: İşin aslı,SSD kutusunun içerisinden motaj vidası çıkmadı.Bizde vidayı bilgisayarcıdan rica ettik.Ben yoktum,montajdan sonra format gerekli olduğunu söylemiş.Laptopu bize getirin biz takalım demiş.Vidayı vermemiş sonuç olarak.Olay böyle. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, ne adamlar var ya. İyi olmuş. En azından o bilgisayarcıya gitmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Gidip teşekkür edin.
W WuddledWaffle Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 139 17 Temmuz 2023 #12 655432 dedi: Allah Allah, ne adamlar var ya. İyi olmuş. En azından o bilgisayarcıya gitmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Gidip teşekkür edin. Genişletmek için tıkla... Sizede teşekkür borçluyum.Yardımlarınız için teşekkürler.
655432 dedi: Allah Allah, ne adamlar var ya. İyi olmuş. En azından o bilgisayarcıya gitmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Gidip teşekkür edin. Genişletmek için tıkla... Sizede teşekkür borçluyum.Yardımlarınız için teşekkürler.