SSD tavsiyesi bütçe 350TL

fatihucan7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba Monster Abra A7 v5.2. modelli notebook kullanıyorum. SSD takmak istiyorum 240GB SSD tavsiyeniz ne olur? Bütçeyi aşamam kaliteli bir şey istiyorum herkese teşekkürler.

Size muhtemelen Samsung 850 EVO'yu önereceklerdir. Ben ise Sandisk Ultra II de bir bakın derim.

Siz kullanıyor musunuz acaba o modeli memnun musunuz ?

Ben Sandisk Ultra II 120GB SSD'yi satın aldım. Ancak henüz kullanmaya başlamadım. Userbenchmark sitesindeki test sonuçlarına bakarak bu modeli tercih ettim. Size SSD'ler ile ilgili bir tüyo vereyim. Sadece okuma ve yazma hızlarına bakarak SSD satın almayin. Rasgele okuma ve yazma hızlarını da araştırın.

Hem Sandisk Ultra II hem de Kingston V300 marka SSD kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki; Sandisk Ultra II modeli ihtiyaçlarınıza fazlasıyla cevap verecektir. Hepsiburada.com'da 264 TL gibi bir fiyatı var şu ara. Bence kaçırmayın derim.

Ben Samsung 850 EVO'yu önereceklerdir demiştim. Ben öyle deyince kimse önermemiş sanırım [emoji1] . Elbetteki güzel bir SSD. Rastgele okuma/yazma hızları yüksek. Benim tercih etmeme sebebim fiyatının Sandisk'ten daha yüksek olmasıydı. Bence Sandisk Ultra II fiyat/performans ürünü. Ha diyorsanız ki param var daha hızlı olsun (gerçi ikisi arasındaki farkı pratikte anlamanız çok zor) Samsung'u tercih edebilirsiniz. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…