realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 27 Eylül 2020 #11 @Staj Yapan Donanımcı sorun nedir gerçekten anlamadım yazın da bende bileyim, sadece emoji atıyorsunuz. Sadece neyi yanlış buldunuz anlamadım.
@Staj Yapan Donanımcı sorun nedir gerçekten anlamadım yazın da bende bileyim, sadece emoji atıyorsunuz. Sadece neyi yanlış buldunuz anlamadım.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 27 Eylül 2020 #12 realmoonlight dedi: @Staj Yapan Donanımcı sorun nedir gerçekten anlamadım yazın da bende bileyim, sadece emoji atıyorsunuz. Sadece neyi yanlış buldunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yahu kardeş ne takıldın bee. Yanlışlıkla attım gülücüğü bir hatam varsa affet ***. İlla küfür ettireceksiniz ya.
realmoonlight dedi: @Staj Yapan Donanımcı sorun nedir gerçekten anlamadım yazın da bende bileyim, sadece emoji atıyorsunuz. Sadece neyi yanlış buldunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yahu kardeş ne takıldın bee. Yanlışlıkla attım gülücüğü bir hatam varsa affet ***. İlla küfür ettireceksiniz ya.