Çözüldü SSD temizliği nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kenancnn

Centipat
Herkese iyi günler merhabalar, SSD'yi CCleaner ile temizlemek bir problem yaratır mı, yaratırsa hangi programlarla SSD'yi temizleyebiliriz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Alan açmak için temizlikten bahsediyorsunuz sanırım. HDD veya SSD farketmez, işe yaramayan her şeyi silebilirsiniz. CCleaner'in bir zararı olmaz fakat pek gerekli bir yazılım değil bana göre. Diske sağ tıklayıp Özellikler kısmından "Disk Temizle" özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca WizTree uygulaması ile tüm klasör ve alt klasörleri boyutlarına göre sıralayabilirsiniz.
Alan açmak için temizlikten bahsediyorsunuz sanırım. HDD veya SSD farketmez, işe yaramayan her şeyi silebilirsiniz. CCleaner'in bir zararı olmaz fakat pek gerekli bir yazılım değil bana göre. Diske sağ tıklayıp Özellikler kısmından "Disk Temizle" özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca WizTree uygulaması ile tüm klasör ve alt klasörleri boyutlarına göre sıralayabilirsiniz.

Çözüm
Şuraya bakmanı öneririm.

CCleaner ile SSD temizliği yapabilirsiniz, bir sorun olmaz. Hatta sadece CCleaner ile yaparsanız sizin için iyi olur. Tavsiye edilmeyen şey ise disk birleştirme işlemleridir.

Moderatörlük hayırlı olsun. Her zaman yararlı ve doğru bilgiler veriyordunuz çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…