MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ocak 2024 #1 Sağlam SSD test etme programı arıyorum Crystial disk mark test ettim sağlık %100 ve %99 ve hızlarda bir problem görünmemesine rağmen oyunlarda texture geç yüklenme gibi sorunlar yaşıyorum başka hangi program ile test edebilirim.
Sağlam SSD test etme programı arıyorum Crystial disk mark test ettim sağlık %100 ve %99 ve hızlarda bir problem görünmemesine rağmen oyunlarda texture geç yüklenme gibi sorunlar yaşıyorum başka hangi program ile test edebilirim.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Ocak 2024 #2 CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net Test edip, atar mısın?
CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net Test edip, atar mısın?
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ocak 2024 #3 ProximusTwo dedi: CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net Test edip, atar mısın? Genişletmek için tıkla... E diski Kingston NV2 sağlık durumu %100 C diski Kioxia Exceria G2 sağlık durumu %98
ProximusTwo dedi: CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net Test edip, atar mısın? Genişletmek için tıkla... E diski Kingston NV2 sağlık durumu %100 C diski Kioxia Exceria G2 sağlık durumu %98
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Ocak 2024 #4 @MehmetSLH Windows hangisine kurulu?
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ocak 2024 #5 ProximusTwo dedi: @MehmetSLH Windows hangisine kurulu? Genişletmek için tıkla... C de hocam.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Ocak 2024 #6 Hızı düşmüş G2'nin. Pek sorun olmaz yani yaşadığın sorunların sebebi olduğunu sanmam.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ocak 2024 #7 ProximusTwo dedi: Hızı düşmüş g2'nin. Pek sorun olmaz yani yaşadığın sorunların sebebi olduğunu sanmam. Genişletmek için tıkla... Neredeyse tüm oyunlarda yaşıyorum ama hocam D ye kursam sizce düzelir mi veya başka test edebileceğim uygulama var mı?
ProximusTwo dedi: Hızı düşmüş g2'nin. Pek sorun olmaz yani yaşadığın sorunların sebebi olduğunu sanmam. Genişletmek için tıkla... Neredeyse tüm oyunlarda yaşıyorum ama hocam D ye kursam sizce düzelir mi veya başka test edebileceğim uygulama var mı?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Ocak 2024 #8 MehmetSLH dedi: Neredeyse tüm oyunlarda yaşıyorum ama hocam D ye kursam sizce düzelir mi veya başka test edebileceğim uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Bu testler yeterli. NV2'ye kurma gafletinde bulunma. SSD kısmına ben baktım. Sebebini bulmak, daha bilgili arkadaşlara düşer.
MehmetSLH dedi: Neredeyse tüm oyunlarda yaşıyorum ama hocam D ye kursam sizce düzelir mi veya başka test edebileceğim uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Bu testler yeterli. NV2'ye kurma gafletinde bulunma. SSD kısmına ben baktım. Sebebini bulmak, daha bilgili arkadaşlara düşer.