A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #11 Ne boş yapılmış. Bu resimden yorum yapmak mümkün değil. CrystalDiskInfo ile Smart verilerini atın bu resim hiçbir işe yaramaz.
Ne boş yapılmış. Bu resimden yorum yapmak mümkün değil. CrystalDiskInfo ile Smart verilerini atın bu resim hiçbir işe yaramaz.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #12 Arrandale0 dedi: Ne boş yapılmış. Bu resimden yorum yapmak mümkün değil. CrystalDiskInfo ile Smart verilerini atın bu resim hiçbir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Arrandale0 dedi: Ne boş yapılmış. Bu resimden yorum yapmak mümkün değil. CrystalDiskInfo ile Smart verilerini atın bu resim hiçbir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla...
Arrandale0 dedi: Ne boş yapılmış. Bu resimden yorum yapmak mümkün değil. CrystalDiskInfo ile Smart verilerini atın bu resim hiçbir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Arrandale0 dedi: Ne boş yapılmış. Bu resimden yorum yapmak mümkün değil. CrystalDiskInfo ile Smart verilerini atın bu resim hiçbir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla...
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #13 retr078 dedi: Tamamdır. Eki Görüntüle 1294907 Genişletmek için tıkla... Güzel durumu. Enerji değişimime dikkat edin. SSD'ler hassas bu konuda.
retr078 dedi: Tamamdır. Eki Görüntüle 1294907 Genişletmek için tıkla... Güzel durumu. Enerji değişimime dikkat edin. SSD'ler hassas bu konuda.
149048 Megapat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 602 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #14 retr078 dedi: Tamamdır. Eki Görüntüle 1294907 Genişletmek için tıkla... İyi gözüküyor.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #15 Arrandale0 dedi: Güzel durumu. Enerji değişimime dikkat edin. SSD'ler hassas bu konuda. Genişletmek için tıkla... Pc geceleri açık kalıyor bazen bu ssdnin ömrünü olumsuz yönde etkiler mi
Arrandale0 dedi: Güzel durumu. Enerji değişimime dikkat edin. SSD'ler hassas bu konuda. Genişletmek için tıkla... Pc geceleri açık kalıyor bazen bu ssdnin ömrünü olumsuz yönde etkiler mi
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #16 retr078 dedi: PC geceleri açık kalıyor bazen bu SSD'nin ömrünü olumsuz yönde etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Isınma veya elektrik kesintisi/ voltaj düşmesi, yükselmesi etkileyebilir. Onun harici sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
retr078 dedi: PC geceleri açık kalıyor bazen bu SSD'nin ömrünü olumsuz yönde etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Isınma veya elektrik kesintisi/ voltaj düşmesi, yükselmesi etkileyebilir. Onun harici sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #17 %26 sağlık durumunu gösteriyor ve SSD'nin durumu nasıl güzel olabiliyor? Açıklar mısınız?
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #18 Saint Lucia dedi: %26 sağlık durumunu gösteriyor ve SSD'nin durumu nasıl güzel olabiliyor? Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... En azından iyi yazıyor ekranda bide ben farklı programlarda ssd ömrüne bakmıştım 1 yıla kadar ömrü varmış 1 yıl idare ederim zaten.
Saint Lucia dedi: %26 sağlık durumunu gösteriyor ve SSD'nin durumu nasıl güzel olabiliyor? Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... En azından iyi yazıyor ekranda bide ben farklı programlarda ssd ömrüne bakmıştım 1 yıla kadar ömrü varmış 1 yıl idare ederim zaten.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #19 Saint Lucia dedi: %26 sağlık durumunu gösteriyor ve SSD'nin durumu nasıl güzel olabiliyor? Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu tür programlar SSD'nin yüzde olarak ömrünü, yazma ve yazma ömrünü oranlayarak buluyor.
Saint Lucia dedi: %26 sağlık durumunu gösteriyor ve SSD'nin durumu nasıl güzel olabiliyor? Açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu tür programlar SSD'nin yüzde olarak ömrünü, yazma ve yazma ömrünü oranlayarak buluyor.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #20 Arrandale0 dedi: Bu tür programlar SSD'nin yüzde olarak ömrünü, yazma ve yazma ömrünü oranlayarak buluyor. Genişletmek için tıkla... %26 ise ne kadarlık ömrü var yani.
Arrandale0 dedi: Bu tür programlar SSD'nin yüzde olarak ömrünü, yazma ve yazma ömrünü oranlayarak buluyor. Genişletmek için tıkla... %26 ise ne kadarlık ömrü var yani.