Mithril5 Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 637 23 Ağustos 2017 #21 Sasha UKR dedi: Vektron Elektronik galiba. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Mithril5 Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 637 30 Ağustos 2017 #22 Şikayetvar.com' a şikayetimi bildirdim. Çok umutlu değilim ama... Konu kilitlenebilir.
S Selim Demirbaş Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 6 13 Mayıs 2019 #23 hocam sorun bile değil sata ve power çıkışları değiştirilebilir bildiğim kadarıyla kendin bile yapabilirsin
hocam sorun bile değil sata ve power çıkışları değiştirilebilir bildiğim kadarıyla kendin bile yapabilirsin
Mithril5 Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 637 16 Mayıs 2019 #24 Selim Demirbaş dedi: hocam sorun bile değil sata ve power çıkışları değiştirilebilir bildiğim kadarıyla kendin bile yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Dostum bi bilgisayarcıya götürdüm yapıştırıcıyla kırılan parçayı yapıştırdı ama pek sağlam durmuyor. Fotoğrafta belirttiğim kırılan parçayı da bulamadım doğrusu.
Selim Demirbaş dedi: hocam sorun bile değil sata ve power çıkışları değiştirilebilir bildiğim kadarıyla kendin bile yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Dostum bi bilgisayarcıya götürdüm yapıştırıcıyla kırılan parçayı yapıştırdı ama pek sağlam durmuyor. Fotoğrafta belirttiğim kırılan parçayı da bulamadım doğrusu.
yasin can Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #25 Taptic dedi: Aynı şehirdeyseniz getirin ben yapayım. . Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi şehirdesiniz acaba benimde başıma geldi bugün.
Taptic dedi: Aynı şehirdeyseniz getirin ben yapayım. . Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi şehirdesiniz acaba benimde başıma geldi bugün.