Çok sağolun eve gidince hepsini deneyeceğim iyi günler...
Bağlantıda önerilen yönergeleri uygulayın.
Bu konuda SSD aygıtımızdan tam verim almak için ve bellek hücrelerinin daha az hasar görmesi için yapılması gereken ayarlara değineceğim. ● En iyi SSD deneyimini sunan Windows işletim sistemi Windows 10'dur. Mümkünse en son sürümde güncel kalın. ● BIOS'tan SATA modunu "AHCI" olarak seçin...
www.technopat.net
Özellikle Hızlı getirme olarak geçen güncel ismi ''Sysmain'' olan hizmeti kapatın.
Uyku moduna alsanız bile ara sıra ön belleği boşaltmak için bilgisayarı yeniden başlatın.
Arkadaşlar hepsi benim suçum

Önceden bu konudaki ( arkadaşın verdiği ) herşeyi yapmıştım, dolayısıyla şu ayarı da yapmışım;
CMD -> Yönetici Olarak Çalıştır - > powercfg -h off
Not olarak bunu yazarsak Uyku Modu'nun çalışmayacağı zaten yazılmış fakat bu tamamen aklımdan çıkmış benim. Bu özelliği tekrar açmak için CMD'yi yönetici olarak açtıktan sonra powercfg -h on yazmak yeterli. Şu anda uyku modu sıkıntısız çalışıyor.
Çok sağolun eve gidince hepsini deneyeceğim iyi günler...
Arkadaşlar hepsi benim suçum

Önceden bu konudaki ( arkadaşın verdiği ) herşeyi yapmıştım, dolayısıyla şu ayarı da yapmışım;
CMD -> Yönetici Olarak Çalıştır - > powercfg -h off
Not olarak bunu yazarsak Uyku Modu'nun çalışmayacağı zaten yazılmış fakat bu tamamen aklımdan çıkmış benim. Bu özelliği tekrar açmak için CMD'yi yönetici olarak açtıktan sonra powercfg -h on yazmak yeterli. Şu anda uyku modu sıkıntısız çalışıyor.
Yanılmışım, sorun bu değilmiş bunu yazdıktan sonra tekrar devam etmeye başladı. Format bile attım ama yine düzelmedi. Meğerse şu ayarları yapmak yeterliymiş boşuna format atmışım.
Adımları İzleyin;
1-) Denetim Masası
2-) Donanım Ve Ses
3-) Güç Seçenekleri
4-) Hangi profili kullanıyorsanız onun yanındaki "Plan Ayarlarını Değiştir" butonu
( Ben yüksek performans üzerinden gideceğim)
5-) Gelişmiş güç ayarlarını değiştir
6-) Sabit diski kapatmak için beklenecek süreyi "0" yapın.
7-) Aşağıda uyku kısmından uykudan önce beklenecek süreyi "Hiçbir Zaman" yapın.

Karma uyumaya izin ver "Kapalı" yapın.
9-) Hazırda beklemeden önce geçecek süre zaten "Hiçbir Zaman" oluyor genelde ama öyle olduğunu kontrol edin.
10-) USB Ayarlarında seçmeli askıya alma ayarını "Devre Dışı" yapın.
Şu an sıkıntım %100 çözüldü ! Eğer bunu bir moderatör okuyorsa başlığa ÇÖZÜLDÜ eklerse sevinirim.