SSD Varken HDD'yi depolamak için kullanmak

emrebulut61

Hectopat
Beyler size bir sorum olacak. Dün SSD siparişi verdim, yarın elimde olmuş olur. Laptop kullanıyorum M2 SSD satın aldım, Windows sistemini SSD kuracağım. Var olan HDD 2. dopolamak icin kullanmayı düşünüyorum, sorum OKI HDD'de şu an sistem kurulu bütün dosyalar HDD içinde. SSD takıp Windwos 10 kurduktan sonra HDD icin uygulamam gereken bir ayar var mı? Çakışma durumları var mı? Çünki HDD hali hazırda hem sistem hem dosyalar mevcut, SSD Windwos kurarsam ikisi aynı takılı olunca sorun cıkarır mı yoksa sadece SSD Windwos 10 yüklesem HDD icin hangi ayar yapmam gerekir? Ve formatlamadan yapma imkanım var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç GB yedeğiniz var? Eğer SSD'ye sığacak kadar ise, önce SSD'ye Windows kurun ardından da HDD'deki dosyaları SSD'ye atıp HDD'yi biçimlendirin. Sonrasında SSD'deki dosyaları tekrar HDD'ye aktarabilirsiniz. Böylesi daha sağlıklı olur.

128 gb m2 ssd aldım sistem icin HDD 600 gb dosya var ssd atma imkanı yok anlayacağınız sorum şu ssd windows 10 kurarken HDD hangi işlemi uygulamalıyım HDD bicşmlendirmelimiyim mantıken şöyle düşünüyorum ssd laptop takacağım sonrada formatlama bölümüne gelince hem ssd hemde HDD görünecek ben HDD bicimlendirecegim ve sonra ssd ye de windows 10 kurulumu icin sececegim ve sonra başka bir işlem uygulamadan format işlemine başlayacağım yanlışmış düşünüyorum. Yanlışsa hangi yolu izlemeliyim HDD windows felan yüklemem gerekiyormu ilkkez yapacağım icin bilgim yok net bir bilgide bulamadım acıkcası bu arada bilgilerimi harici harddiske depoladım temiz kurulum yapmak istiyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…