N Nafiz Umut Yıldırım Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 4TB bir SSD'ye sahibim ve bu artık oyunlar için yetersiz gelmeye başladı. Bilgisayarıma SSD ve HDD'i beraber takabilir miyim?
4TB bir SSD'ye sahibim ve bu artık oyunlar için yetersiz gelmeye başladı. Bilgisayarıma SSD ve HDD'i beraber takabilir miyim?
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 11 Ocak 2025 #2 SATA girişi varsa SATA HDD takabilirsiniz. İkisini beraber kullanabilirsiniz.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #3 Nafiz Umut Yıldırım dedi: 4TB bir SSD'ye sahibim ve bu artık oyunlar için yetersiz gelmeye başladı. Bilgisayarıma SSD ve HDD'i beraber takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 4 TB SSD yetersiz gelmeye başladı bayağı yüksek bir oyun arşivine sahipsiniz ve silmiyorsunuz sanırım merak ettim gerçekten.
Nafiz Umut Yıldırım dedi: 4TB bir SSD'ye sahibim ve bu artık oyunlar için yetersiz gelmeye başladı. Bilgisayarıma SSD ve HDD'i beraber takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 4 TB SSD yetersiz gelmeye başladı bayağı yüksek bir oyun arşivine sahipsiniz ve silmiyorsunuz sanırım merak ettim gerçekten.
N Nafiz Umut Yıldırım Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 furkankongg dedi: 4 TB SSD yetersiz gelmeye başladı bayağı yüksek bir oyun arşivine sahipsiniz ve silmiyorsunuz sanırım merak ettim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Aldığım tüm oyunların bende bıraktığı bir anısı var bu nedenle silmiyorum 830349 dedi: SATA girişi varsa SATA HDD takabilirsiniz. İkisini beraber kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu masaüstü içinde geçerli değilmi?
furkankongg dedi: 4 TB SSD yetersiz gelmeye başladı bayağı yüksek bir oyun arşivine sahipsiniz ve silmiyorsunuz sanırım merak ettim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Aldığım tüm oyunların bende bıraktığı bir anısı var bu nedenle silmiyorum 830349 dedi: SATA girişi varsa SATA HDD takabilirsiniz. İkisini beraber kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu masaüstü içinde geçerli değilmi?
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 11 Ocak 2025 #5 Nafiz Umut Yıldırım dedi: Bu masaüstü içinde geçerli değilmi? Genişletmek için tıkla... Geçerli. Kasanızdaki boştaki kablolarının ucunun resmini atabilir misiniz? Şu şekil kablolar var mı kasada? Varsa direk HDD alıp bu kabloları HDD'ye bağlayarak kullanabilirsiniz.
Nafiz Umut Yıldırım dedi: Bu masaüstü içinde geçerli değilmi? Genişletmek için tıkla... Geçerli. Kasanızdaki boştaki kablolarının ucunun resmini atabilir misiniz? Şu şekil kablolar var mı kasada? Varsa direk HDD alıp bu kabloları HDD'ye bağlayarak kullanabilirsiniz.