sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar PNY CS900 500 MB okuma yazma hızlı SSD laptopa HDD varken, SSD'nin hızlı 250 MB'e düşüyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar PNY CS900 500 MB okuma yazma hızlı SSD laptopa HDD varken, SSD'nin hızlı 250 MB'e düşüyor ne yapmalıyım?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 7 Kasım 2022 #2 İşlemci nedir?
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 izmirkartali dedi: İşlemci nedir? Genişletmek için tıkla... Intel i5 7200 2.50Hz
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 7 Kasım 2022 #4 sfxlopez dedi: Intel i5 7200 2.50Hz Genişletmek için tıkla... SSD'yi taktığınız slotu değiştirmiyorsunuz değil mi? 500MB/s için SATA III slotuna takılması lazım.
sfxlopez dedi: Intel i5 7200 2.50Hz Genişletmek için tıkla... SSD'yi taktığınız slotu değiştirmiyorsunuz değil mi? 500MB/s için SATA III slotuna takılması lazım.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 izmirkartali dedi: SSD'yi taktığınız slotu değiştirmiyorsunuz değil mi? 500MB/s için SATA III slotuna takılması lazım. Genişletmek için tıkla... SSD'yi takmak için Caddy kullanıp CD-ROM ölümüne takıyorum. Tam tersi yaparsam siyah ekranda kalıyor ve Hdd nin hafızasına ihtiyacım var.
izmirkartali dedi: SSD'yi taktığınız slotu değiştirmiyorsunuz değil mi? 500MB/s için SATA III slotuna takılması lazım. Genişletmek için tıkla... SSD'yi takmak için Caddy kullanıp CD-ROM ölümüne takıyorum. Tam tersi yaparsam siyah ekranda kalıyor ve Hdd nin hafızasına ihtiyacım var.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 7 Kasım 2022 #6 sfxlopez dedi: SSD'yi takmak için Caddy kullanıp CD-ROM bölümüne takıyorum. Tam tersi yaparsam siyah ekranda kalıyor ve Hdd nin hafızasına ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Bence SSD'yi dahili slota takın. HDD'yi takmadan SSD'ye format atın. Format tamamlanınca HDD'yi kızağa takın.
sfxlopez dedi: SSD'yi takmak için Caddy kullanıp CD-ROM bölümüne takıyorum. Tam tersi yaparsam siyah ekranda kalıyor ve Hdd nin hafızasına ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Bence SSD'yi dahili slota takın. HDD'yi takmadan SSD'ye format atın. Format tamamlanınca HDD'yi kızağa takın.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #7 izmirkartali dedi: Bence SSD'yi dahili slota takın. HDD'yi takmadan SSD'ye format atın. Format tamamlanınca HDD'yi kızağa takın. Genişletmek için tıkla... SSD yi kendi başına sıfır formatlamıştım sürekli siyah ekranda kalıyor.
izmirkartali dedi: Bence SSD'yi dahili slota takın. HDD'yi takmadan SSD'ye format atın. Format tamamlanınca HDD'yi kızağa takın. Genişletmek için tıkla... SSD yi kendi başına sıfır formatlamıştım sürekli siyah ekranda kalıyor.