GULİT Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Bilgisayarımda Windows SSD'de, HDD'yi doldursam kasma yaşar mıyım?
Çözüm Thalasa 20 Nisan 2025 GULİT dedi: Bilgisayarımda Windows SSD'de, HDD'yi doldursam kasma yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... HDD'de olan şeyi kullanmadığın sürece genel olarak problem yaşamazsın (eğer işletim sistemin yerin olan SSD'de kuruluysa)
GULİT dedi: Bilgisayarımda Windows SSD'de, HDD'yi doldursam kasma yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... HDD'de olan şeyi kullanmadığın sürece genel olarak problem yaşamazsın (eğer işletim sistemin yerin olan SSD'de kuruluysa)
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.328 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 GULİT dedi: Bilgisayarımda Windows SSD'de, HDD'yi doldursam kasma yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... HDD'de olan şeyi kullanmadığın sürece genel olarak problem yaşamazsın (eğer işletim sistemin yerin olan SSD'de kuruluysa) Artı 0 Eksi Çözüm
GULİT dedi: Bilgisayarımda Windows SSD'de, HDD'yi doldursam kasma yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... HDD'de olan şeyi kullanmadığın sürece genel olarak problem yaşamazsın (eğer işletim sistemin yerin olan SSD'de kuruluysa)