K Keremcanx Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 PC'de hem SSD hem HDD var ama ben sadece SSD format atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Win SSD ama oyunların çoğu HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
PC'de hem SSD hem HDD var ama ben sadece SSD format atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Win SSD ama oyunların çoğu HDD.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2025 #2 Format atarken sadece SSD'yi sıfırlayabilirsiniz Format ekranından sadece ssdyi seçmeniz yeterli olacaktır.. Steam oyunlarınıda yedeklerini almayı unutmayın HDD için.
Format atarken sadece SSD'yi sıfırlayabilirsiniz Format ekranından sadece ssdyi seçmeniz yeterli olacaktır.. Steam oyunlarınıda yedeklerini almayı unutmayın HDD için.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.125 Çözümler 95 4 Şubat 2025 #3 Ben yapamam karıştırırım diyorsanız hdd'nin kablosunu çıkartın ve formata öyle başlayın.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.299 Çözümler 45 Yer Bursa 4 Şubat 2025 #4 Myk61 dedi: Ben yapamam karıştırırım diyorsanız HDD'nin kablosunu çıkartın ve formata öyle başlayın. Genişletmek için tıkla... Pek mantıklı değil bu ayrımı yapabilecek bilgisi olmayan birinden HDD kablosunu çıkarmasını istemek biraz saçma.
Myk61 dedi: Ben yapamam karıştırırım diyorsanız HDD'nin kablosunu çıkartın ve formata öyle başlayın. Genişletmek için tıkla... Pek mantıklı değil bu ayrımı yapabilecek bilgisi olmayan birinden HDD kablosunu çıkarmasını istemek biraz saçma.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.125 Çözümler 95 4 Şubat 2025 #5 HakanXD dedi: Pek mantıklı değil bu ayrımı yapabilecek bilgisi olmayan birinden HDD kablosunu çıkarmasını istemek biraz saçma. Genişletmek için tıkla... Hdd'nin ne olduğunu biliyorsa ona bağlı kabloyuda çekip çıkartabilir diye düşünüyorum ama yinede resim atsın yardımcı olalım. Yanlışıkla hdd'yi biçimlendirmekten iyidir.
HakanXD dedi: Pek mantıklı değil bu ayrımı yapabilecek bilgisi olmayan birinden HDD kablosunu çıkarmasını istemek biraz saçma. Genişletmek için tıkla... Hdd'nin ne olduğunu biliyorsa ona bağlı kabloyuda çekip çıkartabilir diye düşünüyorum ama yinede resim atsın yardımcı olalım. Yanlışıkla hdd'yi biçimlendirmekten iyidir.