B Bekir Öztürk Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #11 Forzatox dedi: SSD'nin okuma hızı yüksektir. SSD, bir de oyunlarda FPS düşüşünü önler. Genişletmek için tıkla... Okuma hızı yüksektir, eyvallah. Ama FPS'ye gram etkisi yok. Sadece yüklenme ekranları daha hızlı geçer bu kadar. Oyunlara başka artısı yok.
Forzatox dedi: SSD'nin okuma hızı yüksektir. SSD, bir de oyunlarda FPS düşüşünü önler. Genişletmek için tıkla... Okuma hızı yüksektir, eyvallah. Ama FPS'ye gram etkisi yok. Sadece yüklenme ekranları daha hızlı geçer bu kadar. Oyunlara başka artısı yok.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 6 Aralık 2014 #12 Ssd'nin Fps'ye etkisi yoktur. Ssd oyunun hızlı açılmasını sağlar.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Aralık 2014 #13 Forzatox dedi: SSD'nin okuma hızı yüksektir. SSD, bir de oyunlarda FPS düşüşünü önler. Biraz da ben yardımcı olayım dedim. Genişletmek için tıkla... SSD'nin asıl farkı okuma yazma hıız değil erişim süresidir. Ayrıca sabit diskten kaynaklı takılmalar oyunlarda yoksa SSD'nin FPS açısından ne bir katkısı ne de bir önleyicisi olur.
Forzatox dedi: SSD'nin okuma hızı yüksektir. SSD, bir de oyunlarda FPS düşüşünü önler. Biraz da ben yardımcı olayım dedim. Genişletmek için tıkla... SSD'nin asıl farkı okuma yazma hıız değil erişim süresidir. Ayrıca sabit diskten kaynaklı takılmalar oyunlarda yoksa SSD'nin FPS açısından ne bir katkısı ne de bir önleyicisi olur.