A Ahmet00023 Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 9 21 Kasım 2019 #1 SSD ve HDD arasındaki farkı merak ettim ben, bilgisayar alacağım yakın zamanda. SSD : Patriot 240GB Burst Okuma 555MB-Yazma 500 MB SATA SSD (PBU240GS25SSDR) HDD: WD 1TB Blue 64MB 7200RPM (WD10EZEX) Harddisk Bunları almaya karar verdim ancak diğerleri ile birlikte biraz tuzlu oluyor örneğin HDD almasam ne değişir ya da SSD almasam? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2019
SSD ve HDD arasındaki farkı merak ettim ben, bilgisayar alacağım yakın zamanda. SSD : Patriot 240GB Burst Okuma 555MB-Yazma 500 MB SATA SSD (PBU240GS25SSDR) HDD: WD 1TB Blue 64MB 7200RPM (WD10EZEX) Harddisk Bunları almaya karar verdim ancak diğerleri ile birlikte biraz tuzlu oluyor örneğin HDD almasam ne değişir ya da SSD almasam?
Afkborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.343 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri ASRock B450M Steel Legend, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 32 GB (2X16) 3200 MHz, Powercolor Red Devil RX 6600XT, Be Quiet! BK008, Corsair Carbide Spec Delta RGB, Corsair CV550, 1 TB WD Blue SN570, 500GB A2000 Kingston SSD, 1TB WD HDD, Sensei310, K60 RGB PRO, Qck Medium, Asus TUF VG24VQE, Keenetic Omni DSL Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Katibi 21 Kasım 2019 #2 SSD Disk HDD'ye göre daha hızlı bir disktir. SSD Disk 240 GB eğer bana 240 GB yeterli diyorsanız kullanabilirsiniz. Sadece HDD veya Sadece SSD olarak kullanabilirsiniz sistemi.
SSD Disk HDD'ye göre daha hızlı bir disktir. SSD Disk 240 GB eğer bana 240 GB yeterli diyorsanız kullanabilirsiniz. Sadece HDD veya Sadece SSD olarak kullanabilirsiniz sistemi.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #4 Sorduğunuz soru kısaca SSD ile HDD nin farkı. SSD'lerin, HDD'lerden okuma-yazma ve IOPS değerleri kat kat yüksektir. Günümüze SSD'siz bir sistem sizi performans bakımından çok üzecektir. SSD almanızı şiddetle tavsiye ederim. Fiyat fazla ve depolama düşük geliyorsa önce birini sonra birini de alabilirsiniz. Basit birkaç karşılaştırma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorduğunuz soru kısaca SSD ile HDD nin farkı. SSD'lerin, HDD'lerden okuma-yazma ve IOPS değerleri kat kat yüksektir. Günümüze SSD'siz bir sistem sizi performans bakımından çok üzecektir. SSD almanızı şiddetle tavsiye ederim. Fiyat fazla ve depolama düşük geliyorsa önce birini sonra birini de alabilirsiniz. Basit birkaç karşılaştırma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Kasım 2019 #5 SSD'nin kısaltmasındaki D disk değil Drivedır. Disk demek yanlış.