Heraxlee Yoctopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 1 1 Eylül 2022 #1 SSD ve HDD aldım fakat nasıl Windows'u ve oyunları hangisine kuracağım bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Eylül 2022 #2 İşletim sistemi tabii ki SSD. Eğer kapasite bolsa oyunlar da SSD ama azsa HDD. Veya kapasite sınırlı ise en çok oynadığın oyun SSD diğerleri HDD.
İşletim sistemi tabii ki SSD. Eğer kapasite bolsa oyunlar da SSD ama azsa HDD. Veya kapasite sınırlı ise en çok oynadığın oyun SSD diğerleri HDD.
I7 12700H Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 280 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İşlemci Olmak 1 Eylül 2022 #3 Windows için SSD oyunlar için HDD kullanmalısın (SSD kaç GB bilmiyorum)
BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 1 Eylül 2022 #4 SSD kullanın Windows HDD düşmanı.
Hamit Tanyeri Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer Bursa/Yıldırım Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 Heraxlee dedi: SSD ve HDD aldım fakat nasıl Windows'u ve oyunları hangisine kuracağım bilemedim. Genişletmek için tıkla... SSD'ye işletim sistemini kur HDD'ye oyunları sürücüyü ayır ve onun içine çok önemli şeylerini koyabilirsin. İşine yarayacaktır.
Heraxlee dedi: SSD ve HDD aldım fakat nasıl Windows'u ve oyunları hangisine kuracağım bilemedim. Genişletmek için tıkla... SSD'ye işletim sistemini kur HDD'ye oyunları sürücüyü ayır ve onun içine çok önemli şeylerini koyabilirsin. İşine yarayacaktır.