SSD ve HDD olan sistemde disk bölümleme

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Selam, yakın zamanda SSD alacağım. 1 hafta içinde elimde olur ancak bazı sorularım olacak. Şuan 1tb harddisk mevcut elimde. 970gb :C sürücüsü 30gb ise sürücüm. Şimdi ben bilgisayara format atıcam bu format aşamasından sonra disk paylaşırken nasıl paylaştıracağım? SSD'yi C: yapıp geri kalan 1tb'ı sürücüsü mü yapacağım? Eğer öyleyse sonraki format atışımda sürücüsünü yani harddisk'i yedekleyebileceğim ama SSD'yi tekrar formatlayacağım değil mi?

SSD C: olsun dediğiniz gibi. Diğer harddiski D: yapın. Ben öyle kullanıyorum. İlk formatta ikisini de biçimlendirdim. Sonra ise sadece SSD' yi biçimlendirip HDD' ye dokunmadım. Yani format atarken yedeklerinizi D: ye alabilirsiniz.

Ssd'nin tamamı c sürücüsü 1tb hdd'nin tamamı d sürücüsü olsun mu demek istiyorsun ? O zaman "Minitool partition wizard" yazılımı ile bunu halledebilirsin.

Ssd'nin tamamı c sürücüsü 1tb hdd'nin tamamı d sürücüsü olsun mu demek istiyorsun ? O zaman "Minitool partition wizard" yazılımı ile bunu halledebilirsin.

Hocam zaten format atıcam. Program ne işe yarıyor anlamadım. Ben format atıcakken SSD'yi C: yapıp diğer kalan 1tb harddisk'i D: yapacağım. Sanırım sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…