SSD ve HDD tavsiyesi

shintaro

Hectopat
Yer
Milky Way
Daha fazla  
1 TB SSD ve 2TB HDD tavsiyesine ihtiyacım var. HDD uzun ömürlü olmalı fakat SSD fiyat performans ürünü olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

1 TB SSD ve 2TB HDD tavsiyesine ihtiyacım var. HDD uzun ömürlü olmalı fakat SSD fiyat performans ürünü olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ya da.
İkisi de F/P ürünüdür. Ben HDD'den anlamıyorum. Bildiğim tek şey Seagate olmaması ve 7200 RPM'den düşük olmaması gerektiği.

HDD olarak ben Toshiba aldım yeni 2TB P300 256MB cache, 7200RPM performansı iyi.

SSD olarak Samsung'dan şaşmam.

2 TB için çok pahalı geldi fiyat. ayrıca Fury renegade 990 prodan daha iyi iş çıkarıyor.

HDD olarak bunu kullanıyorum çok performanslı HDD.

SSD olarak bunu önerebilirim 500GB olanını kullanıyorum. PCI 3.0 bu arada aklınızda olsun. Sistem 4.0 destekliyorsa almayın.

2 TB için çok pahalı geldi fiyat. Ayrıca Fury Renegade 990 Pro'dan daha iyi iş çıkarıyor.

SSD tercih meselesi ben dayanıklılık ve ömür açısından değerlendiririm birçok marka kullandım en sorunsuz ve sağlığı en iyi giden Samsung oldu.

HDD içinse daha ucuzu var mı? Hatta marka var mı? HDD bulmak bile zorlaşmışken varsa öneriniz daha uygun fiyatlı söyleseydiniz bende bakardım belki son günlerde her şeyin fiyatı uçtu.

WD blue fena değil. 256MB önbellek de var 2TB modellerinde. Diğer HDD'lere göre daha hızlı.

Kingston gözün kapalı al veri aktarım hızı açılış hızı vs. performansı bayağı iyi şiddetle öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…