2 280505 Hectopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #11 EmirhanKod dedi: İmkanı yok. O disk toplam 941GB mış. Kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş hem hdd hem ssd olduğunu söylemiş ilk başta, cevap yazarken uyumuşum ben Senin ve @Lochart 'ın dediklerinize katılıyorum.
EmirhanKod dedi: İmkanı yok. O disk toplam 941GB mış. Kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş hem hdd hem ssd olduğunu söylemiş ilk başta, cevap yazarken uyumuşum ben Senin ve @Lochart 'ın dediklerinize katılıyorum.
sevenf0It Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 212 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #12 Lochart dedi: Yanlış anlama ama kasanın içine bakmayı denedin mi SSD orada mı? Aygıt yöneticisinde Dİsk sürücüleri kısmında da gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Evet, SSD var. Kabloyu değiştirmiş. Şimdi görüyormuş SSD'yi. Büyük ihtimal kablodan kaynaklanıyordu. Şimdi format atıp Windows'u SSD'ye kuracakmış.
Lochart dedi: Yanlış anlama ama kasanın içine bakmayı denedin mi SSD orada mı? Aygıt yöneticisinde Dİsk sürücüleri kısmında da gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Evet, SSD var. Kabloyu değiştirmiş. Şimdi görüyormuş SSD'yi. Büyük ihtimal kablodan kaynaklanıyordu. Şimdi format atıp Windows'u SSD'ye kuracakmış.