SSD ve HDD temiz sıfırlanır mı?

Satashke

Centipat
Dostlar sistemimde 500 GB SSD - 1 TB HDD var. Steam ve Epic'teki bütün oyunlarımı indirip üstlerine yama falan kuracağım ve oynayacağım. Hikayeli oyunları vb. bitirdikten sonra tertemiz olmaları için SSD ve HDD sıfırlayabilir miyim? Sıfırlarsam performansında sıkıntı olur mu ve içindeki dosyalar tertemiz silinir mi? Ona göre bütün oyunlarımı kurmaya başlayacağım.

Bütün oyunları ve içindeki verileri silmek yani. İlk gün nasıl aldıysam öyle tertemiz olmasını istiyorum. Mümkün mü?
Oyun dosyalarını silebilirsin. Denetim masasından kaldırırsan silinir.

Biçimlendirmek en basit yolu. Yok ben HDD'yi ilk aldığım gibi yapmak istiyorum, benden sonra veri de kurtarılmasın diyorsan Low Level format atmayı deneyebilirsin ama bu pek tavsiye edilmez ve diskin boyutuna göre çok uzun zaman alıyor.

Konu sahibinin demek istediği low level format.

Biçimlendirme işlemi ile sıfırlayabilirsin fakat sıfırlamaktan kastın ne anlayamadım pek
İçindeki bütün oyunları verileri fotoları arta kalan uzantıları falan silmek. İlk aldığım günki gibi 0 olsun baştan öyle kullanayım istiyorum oyunlarım bittiği zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…