Gökberk Ayhan Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #1 Merhabalar. Bilgisayarımda 2 SSD 1 HDD var fakat SSD'lerden biri HDD ile sanırım birleşti. Bilgisayarda 2. SSD gözükmüyorken HDD 1.25 TB gösteriyor nasıl ikisini ayırabilirim ? Ya da 2. SSD'yi görünür hale getirebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
Merhabalar. Bilgisayarımda 2 SSD 1 HDD var fakat SSD'lerden biri HDD ile sanırım birleşti. Bilgisayarda 2. SSD gözükmüyorken HDD 1.25 TB gösteriyor nasıl ikisini ayırabilirim ? Ya da 2. SSD'yi görünür hale getirebilirim ?
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 5 Mayıs 2017 #2 Bilmiyorum ssd ve hdd ile ne kadar mümkün ama JBOD RAID yapılmış olabilir. Bios ayarlarından kontrol ediniz.
Bilmiyorum ssd ve hdd ile ne kadar mümkün ama JBOD RAID yapılmış olabilir. Bios ayarlarından kontrol ediniz.
XevilX Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 hocam konuyu bölüyorum kusura bakmayın hangisi secicez o biosta