GamerPro0 Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #1 Bilgisayarımda hem HDD hem de SSD var (HDD'yi yeni taktım) Windows SSD'de dursun bütün dosyalarım bundan sonra HDD'de dursun istiyorum. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2021
Bilgisayarımda hem HDD hem de SSD var (HDD'yi yeni taktım) Windows SSD'de dursun bütün dosyalarım bundan sonra HDD'de dursun istiyorum. Nasıl yapacağım?
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 21 Ekim 2021 #2 Çok basit. Bütün dosyalarını harddiske taşıyacaksın.
GamerPro0 Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #3 buyuksel dedi: Çok basit. Bütün dosyalarını hard diske taşıyacaksın. Genişletmek için tıkla... Peki yeni dosyalar yüklediğimde direk HDD'ye yüklenmesini istiyorum.
buyuksel dedi: Çok basit. Bütün dosyalarını hard diske taşıyacaksın. Genişletmek için tıkla... Peki yeni dosyalar yüklediğimde direk HDD'ye yüklenmesini istiyorum.