Geçen konusunu açtığım 860 Evo'yu aldım. Sata kablosunu taktım ama diğer güç girişi kasada bir tane var (ya da ben göremiyorum) onu HDD'den çıkarım SSD'ye taktım ve Windows kurulumu gerçekleştirdim ama HDD'mi şimdi nasıl depolama alanı olarak kullanabilirim ne yapmam lazım?
Geçen konusunu açtığım 860 Evo'yu aldım. Sata kablosunu taktım ama diğer güç girişi kasada bir tane var (ya da ben göremiyorum) onu HDD'den çıkarım SSD'ye taktım ve Windows kurulumu gerçekleştirdim ama HDD'mi şimdi nasıl depolama alanı olarak kullanabilirim ne yapmam lazım?
Bilgisayarı kapatıp, sata bağlantılarını yapın. Daha sonra bilgisayarı açın. Bilgisayarım klasörü üzerine; Sağ tık>Yönet>Depolama yolunu izleyerek oradan HDD’nize sağ tıklayıp bölüm oluşturun.
Bilgisayarı kapatıp, sata bağlantılarını yapın. Daha sonra bilgisayarı açın. Bilgisayarım klasörü üzerine; Sağ tık>Yönet>Depolama yolunu izleyerek oradan HDD’nize sağ tıklayıp bölüm oluşturun.
@Lyon 'un dediği Molex to SATA Power kabloları kullanarak diske güç verebilirsin. Ayrıca SATA Power kablosundan en az 2 veya 3 tane bulunması gerekir. Arkadaş göremiyor olabilir. Yeni PSU'larda bunları 4'den fazla sayıda bile görüyoruz.
Güç girişi bir tane yoktur vardır illaki iyi bak eğer yoksa ki beyaz olanlardan vardır, şu resimdeki beyaz port gibi (ismini bilmiyorum). Eki Görüntüle 346259
Eğer ondan varsa resimdeki kablodan alıp sorununu çözersin.
Kastettiğiniz kablo SATA kablosu olmasın? O kablo anakarta bağlanıyor, güç değil veri transferi için kullanılıyor. Herhangi bir bilgisayarcıdan temin edebilirsiniz.
Evet arkadaşlar o gösterdiğiniz kablo. SSD ile beraber vidalar bile gelmedi kasanın kendi vidaları var bu kablodan da kasada vardır diye düşündüm benim hatam. Konu kapanabilir teşekkürler.