SSD ve PSU Tavsiyesi

idriskeskin48

Centipat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Çalışan Eleman :D
Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar

SSD olarak bu ürünü almayı düşünüyorum bütce olarakta uygun performans ve dayanıklılık konusunda nasıldır?

PSY olarak da bu ürünü almayı düşünüyorum bu marka nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD hakkında tek diyebileceğim alıcaksan m2 Nvme ssd alman okuma ve yazma hızları 2gb'ı geçebiliyor.(2000mb)
Psu olarak o markadan hiç kullanmadım ve ufak fikrim bile yok ama 80+ sertifikası ve 750w olması cazip geldi bilmiyorum

Sisteminiz nedir? O kadar güç tüketmiyorsa güç kaynağından kısıp M2 SSD almanızı öneririm bende size.

Sisteminiz nedir? O kadar güç tüketmiyorsa güç kaynağından kısıp M2 SSD almanızı öneririm bende size.
.

İşlemcim

Ekran kartı

Psu 400 wat
Ekran kartını yükseltmek istiyorum psu değişik bi marka çalışırken aşırı ses yapıyor zorlanıyor 1-2 defa pc kapandı..

Almışken Psu yüksek almak istiyorum

.

İşlemcim

Ekran kartı

Psu 400 wat
Ekran kartını yükseltmek istiyorum psu değişik bi marka çalışırken aşırı ses yapıyor zorlanıyor 1-2 defa pc kapandı..

Almışken Psu yüksek almak istiyorum

Bu sistem ile ssd veya psu almanızı önermem dahönce işlemcinizi yükseltip anakartınızı değiştirmeniz lazım.
Amd fanboyu değilim ama amd'nin çoklu çekirdek performansı ve tek çekirdekte intele yaklaşması bana çok cazip geliyor. Ayrıca ucuz.
Sizin için orta bütçeli bir sistem olarak:
webtekno Silver | R5 2600 ASUS Dual GTX 1060 O3G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com önerebilirim.
Ben tek tek alıcam başka sistem önerin derseniz:
Amd Ryzen 5 2600
ASUS PRIME B450-PLUS
8 Gb Hyperx Ddr4 2400 Mhz
Gigabyte GV-N1050OC-3GL GeForce GTX 1050 3GB
Samsung Sata 3 Ssd
Kasa ve psu'yu sana bırakıyorum.
Ssd sata 3 seçmemin sebebi fiyatı düşürmek.
Fiyat: 2900 ( Kasa ve psu hariç ama anakart çok iyi olduğundan fiyatı pahalı onu aşağı çekersen 3000tl'ye toplarsın bilgisayarını)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı