SSD ve RAM takviye yardım

Guvane

Hectopat
Merhaba arkadaslar. Benım laptobum var bıraz performans artısı yaptırmak ıstıyorum. Ona ama genel bılgım olmadıgı ıcın sızlerın bilgisine sunuyorum.
PC'ye 4 GB veya ustu de olabilir takabilecegim RAM ve link.
Ve M.2 SSD desteklıyor mu resımlerden anlamadıgım ıcın yazmak ıstedım uyuyorsa M.2 SSD alıp takacağım uymuyorsa SATA SSD alacağım direkt yorumlarınız ıcın tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba emın mıyız? Cunku yanlıs alırsam duzeltmesı zor oluyor.
M.2 destekledıgını nasıl anlıyorssunuz. Yardımcı olur musunuz? Ben de ogrenmıs olayım resımlerden hangı degere bakarak soyledınız.

8 GB 2400 MHz DDR4 so-DIMM RAM almanız gerekiyor. Ek olarak M.2 SSD destekliyor.
BASKA YORUM YAPABİLECEK BİRİ YOK MU NASIL ANLADINIZ M2 DESTEKLEDIGINI BIRI BANADA ACIKLASIN AKLIMA BIR BASKA SORU DAHA GELDI SUAN HDD TAKILI EGER SATA SSD ALIRSAM HDD YI SOKMEK ZORUNDA MI KALIRIM YOKSA SATA ICIN AYRI EKSRA YER VAR MI
yok mu baska bırı bu konuya acıklık getırecek
++++++++
arkadaslar başka bir yardım sever su konuya el atabilir mi m2 alıcam ve sata alırsam hdd yı cıkarmak zorunda kalırmıyım

Son düzenleme:
güncel
güncell
bu konuya el atabilecek yok mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…