Gamer4 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2014 #1 Yakında yeni bir sistem toplayacağım. Ve işletim sistemini şuan kullandığım laptoptan alıp toplayacağım sistemdeki SSD'ye yükleyeceğim. Kısacası bu videodaki gibi yapmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama SSD'yi taktıkları o parçayı nerden temin edebilirim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Yoksa o parça bu mu? Tam emin değilim. Frisby 2,5" Sata Hardisk Kutusu Usb 3.0 - Siyah - Vatan Bilgisayar
Yakında yeni bir sistem toplayacağım. Ve işletim sistemini şuan kullandığım laptoptan alıp toplayacağım sistemdeki SSD'ye yükleyeceğim. Kısacası bu videodaki gibi yapmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama SSD'yi taktıkları o parçayı nerden temin edebilirim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Yoksa o parça bu mu? Tam emin değilim. Frisby 2,5" Sata Hardisk Kutusu Usb 3.0 - Siyah - Vatan Bilgisayar
Gamer4 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2014 #3 Sonuçta istediğimi yapabilirim değil mi?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 16 Haziran 2014 #4 Evet videoda anlatıldığı şekilde yaptığın zaman hiçbir sorunla karşılaşmazsın.
Gamer4 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2014 #5 Tamam. Teşekkürler