SSD veya HDD önerisi

Anladım HDD artık tercih edilecek durumda değil. SATA SSD de M.2 SSD göre daha pahalı oluyor. Ondan dolayı önermiştim. Ayrıca bazen formatlamak sisteme iyi geliyor. İnternetin düşükse tabii indirmek vs zaman alır tekrardan. Onun dışında arkadaşın attığı ürün hızları vs normal uygun fiyatlı.
Tamamdır hocam saolun ona bakıcağım.

Hocam peki bütçem gereği HDD alsam mantıklı olur mu hem daha fazla alan olur.

Hocam asla almayın HDD. Hani HDD falan kullandınızmı bilmiyorum fakat kullansanız tercih etmezdiniz yüksek ihtimal. Çok rezalet ne oyunlar hızlı yüklenir, ne oyundaki mapler vesaire vesaire illet ettirir hayattan. Format falan hiç bahsetmiyorum bile. Yüksek boyutlu mecburi depolama harici aklınıza dahi getirmeyin hard disk almayı.

Hocam asla almayın HDD. Hani HDD falan kullandınızmı bilmiyorum fakat kullansanız tercih etmezdiniz yüksek ihtimal. Çok rezalet ne oyunlar hızlı yüklenir, ne oyundaki mapler vesaire vesaire illet ettirir hayattan. Format falan hiç bahsetmiyorum bile. Yüksek boyutlu mecburi depolama harici aklınıza dahi getirmeyin hard disk almayı.
Evet hocam hdd kullanmadım hiç hep ssd kullandım önerinizi dikate alacağım.

Hocam alırsam son attığınız daha mantıklı çünkü ilk attığınız 480 gb a 1300 verilmez 960 gb ise 2200 tl.
Aralarında 50TL oynuyor. Ve 32GB.

Donanım olarak ise MSI, Exceria Pro gibi modellerde olan BICS5 NAND kullanıyor. CX400 ise B27B.
S270 250TBW, 5 yıl garantili.
CX400 350TBW, 3 yıl.

S270'in SLC önbelleği 24GB.
CX400'ün 5GB.

Bu sebebler ile genellikle S270 öneririm. Exceria SATA zaten çok daha zayıf bu saydığım konularda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı