Merhaba forum üyeleri. Birkaç gündür M.2 NVMe SSD vida sorunu yaşıyorum. Vida bulduğum her yerden vida aldım. Git gide daha incesini alsam da bir türlü yuvaya oturmuyor. Kalın geliyor. Nasıl bir çözüm üretebiliriz bu duruma? Fikri olan paylaşabilir mi? Vida yerine nasıl sabitleyebiliriz? Görsellerde yuva ve denediğim en ince vidayı paylaşıyorum. Anakart kutusu vida vardır falan demeyin arkadaşlar yok vida.
Anakartın kutusunda olması lazım. Ama yoksa da M2 vidası satın alabilirsin. (Bu sette vidanın takıldığı yerde mevcut ama o işinize yaramayacak. Siz sadece vidayı kullanacaksınız.)
Merhaba forum üyeleri. Birkaç gündür M.2 NVMe SSD vida sorunu yaşıyorum. Vida bulduğum her yerden vida aldım. Git gide daha incesini alsam da bir türlü yuvaya oturmuyor. Kalın geliyor. Nasıl bir çözüm üretebiliriz bu duruma? Fikri olan paylaşabilir mi? Vida yerine nasıl sabitleyebiliriz? Görsellerde yuva ve denediğim en ince vidayı paylaşıyorum. Anakart kutusu vida vardır falan demeyin arkadaşlar yok vida.
Fotoğrafta olanlardan uzun olan en incesi bu linkten ince boy değil içeri girse zaten o incelikten kısasını da alıcam. Deliğe kalın geliyor bunlar. Bilgisayarcı da bundan verdi al tak dedi ama girmiyor.
Fotoğrafta olanlardan uzun olan en incesi bu linkten ince boy değil içeri girse zaten o incelikten kısasını da alacağım. Deliğe kalın geliyor bunlar. Bilgisayarcı da bundan verdi al tak dedi ama girmiyor.