Shrooms Decapat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 36 17 Eylül 2020 #1 Merhabalar. SSD'yi böyle kasanın içine bıraktım, montajlama imkanım olmadı. Kasa ve anakart kutusu elimde olmadığı için yedek vidalar elimde yok .3.5'dan 2.5 aparatını da almak istemedim. Bir problem olur mu? SSD zarar görür mü? Dosya Ekleri 7b1106e3-3c30-424a-9c3b-e4d6c5e27f6b.jpg 209,6 KB · Görüntüleme: 320 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2020
Merhabalar. SSD'yi böyle kasanın içine bıraktım, montajlama imkanım olmadı. Kasa ve anakart kutusu elimde olmadığı için yedek vidalar elimde yok .3.5'dan 2.5 aparatını da almak istemedim. Bir problem olur mu? SSD zarar görür mü?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 17 Eylül 2020 #2 SSD zarar görmez ama anakarta çarparsa anakart zarar görebilir. Şimdi baktım anakarta çok uzakmış sıkıntı çıkmaz ama imkanınız olduğunda sabitleyin.
SSD zarar görmez ama anakarta çarparsa anakart zarar görebilir. Şimdi baktım anakarta çok uzakmış sıkıntı çıkmaz ama imkanınız olduğunda sabitleyin.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 17 Eylül 2020 #3 Çift taraflı bant ile kasanın müsait bir yerine yapıştırabilirsiniz.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 17 Eylül 2020 #4 Batu Z dedi: Çift taraflı bant ile kasanın müsait bir yerine yapıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O da bir yere kadar tutar. Sağlam olması için duct tape gibi sağlam şeylere ihtiyacı olacak. En iyisi vida. Item kasman lazım.
Batu Z dedi: Çift taraflı bant ile kasanın müsait bir yerine yapıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O da bir yere kadar tutar. Sağlam olması için duct tape gibi sağlam şeylere ihtiyacı olacak. En iyisi vida. Item kasman lazım.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 17 Eylül 2020 #5 Bir süre vidalama işlemi yapmadan serbest bir şekilde kullanmıştım. Hiçbir sorun çıkarmaz, sadece görüntü olarak biraz rahatsız edebilir o kadar.
Bir süre vidalama işlemi yapmadan serbest bir şekilde kullanmıştım. Hiçbir sorun çıkarmaz, sadece görüntü olarak biraz rahatsız edebilir o kadar.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 17 Eylül 2020 #6 Plastik kelepçe veya çift taraflı bant ile sabitleyebilirsiniz, içerisinde mekanik bir parça olmadığından vidalamanız şart değil.
Plastik kelepçe veya çift taraflı bant ile sabitleyebilirsiniz, içerisinde mekanik bir parça olmadığından vidalamanız şart değil.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #7 2 ay vidalanmamış hâlde kullandım. Bozuldu fakat bozulma sebebini bilmiyorum. Geldiğinde vidaladım şuan sorun yok. Sizin kararınız.
2 ay vidalanmamış hâlde kullandım. Bozuldu fakat bozulma sebebini bilmiyorum. Geldiğinde vidaladım şuan sorun yok. Sizin kararınız.
distinct Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 53 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #8 İçerisinde hareketli bir parça olmadığından elektron hareketine, o asılı kalması bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.
İçerisinde hareketli bir parça olmadığından elektron hareketine, o asılı kalması bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.
Shrooms Decapat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 36 17 Eylül 2020 #9 Cevaplar için teşekkürler bant eriyebilir ama kelepçe ile sabitleyeceğim.
Phusro Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #10 3 Yıldır bir yere bağlamadan cd rom yerinde duruyor bir sıkıntısı olmadı.