Z Zunqa Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 145 18 Temmuz 2020 #1 Yeni aldığım SSD’nin yanında vida gelmedi. Bilgisayarım yeni olmadığı için de anakartla gelen herhangi bir vida da yok. SSD’yi kasanın içerisine sabitlemeden koysam bir problem olur mu?
Yeni aldığım SSD’nin yanında vida gelmedi. Bilgisayarım yeni olmadığı için de anakartla gelen herhangi bir vida da yok. SSD’yi kasanın içerisine sabitlemeden koysam bir problem olur mu?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Temmuz 2020 #2 HDD gibi mekanik bir disk olmadığı için problem olmaz.
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #3 HDD olsa sorun olurdu ama SSD için bir sorun yaratıcağını sanmam ama yinede siz uygun bir vida bulup yerine sabitledikten sonra kullanın.
HDD olsa sorun olurdu ama SSD için bir sorun yaratıcağını sanmam ama yinede siz uygun bir vida bulup yerine sabitledikten sonra kullanın.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #4 Hayır ama taşırken düşerse hasar görebilir.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Temmuz 2020 #5 Paveloyd dedi: Hayır ama taşırken düşerse hasar görebilir. Genişletmek için tıkla... Görmez. O kadar hassas parça değil SSD.
Paveloyd dedi: Hayır ama taşırken düşerse hasar görebilir. Genişletmek için tıkla... Görmez. O kadar hassas parça değil SSD.
IsmailRX Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #6 Kısa bir süre vidasız kullandım ve sorun olmamıştı. Ama uzun vadeli bir kullanım için bilgisayarcılardan vida istersen verebilirler.
Kısa bir süre vidasız kullandım ve sorun olmamıştı. Ama uzun vadeli bir kullanım için bilgisayarcılardan vida istersen verebilirler.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #7 Caner Uncu dedi: Görmez. O kadar hassas parça değil SSD. Genişletmek için tıkla... SSD'den daha çok hasar gören parça.
Caner Uncu dedi: Görmez. O kadar hassas parça değil SSD. Genişletmek için tıkla... SSD'den daha çok hasar gören parça.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 18 Temmuz 2020 #8 Çift taraflı bantla yapıştırabilirsin ne olur ne olmaz.
IsmailRX Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #10 Zunqa dedi: Son çare bant yapıştırdım. . Genişletmek için tıkla... Alçak bir yere bantlamadıysanız banttan düşmesini göze alarak alçağa bantlayın.
Zunqa dedi: Son çare bant yapıştırdım. . Genişletmek için tıkla... Alçak bir yere bantlamadıysanız banttan düşmesini göze alarak alçağa bantlayın.