Merhaba arkadaşlar. 15 senelik bir pcm var. Hddm aşırı yavaş. Bilgisayar 25 saniye de, tarayıcı 8 9 saniyede aciliyor. Klavyemde aşırı toz oluyor ve a tusu basmiyor. Sizce ne yapmaliyim? Benim hedefim 140GB SSD yonunde ama size de danismak istedim.
SSD al, klavyenin içini aç; temizle. A tuşunun altındaki şeffaf dokuya bastır bakalım bu şekilde çalışıyor mu? Çalışıyorsa o şeffaf malzemeye basacak bir parça bul yapıştır. O parçaya basarak kullanırsın. Hiçbir türlü çalışmıyorsa ekran klavyesi kullanabilirsin.
Longline S400 Pro 120 GB LNGSUV3D560/120GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba arkadaşlar. 15 senelik bir pcm var. Hddm aşırı yavaş. Bilgisayar 25 saniye de, tarayıcı 8 9 saniyede aciliyor. Klavyemde aşırı toz oluyor ve a tusu basmiyor. Sizce ne yapmaliyim? Benim hedefim 140GB SSD yonunde ama size de danismak istedim.
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!