SSD vs. RAM

kaisra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 4 GB RAM'im var ve PC de kendiliğinden 32 GB SSD var. İçinde Windows yüklü, sizce SSD'yimi yükseltmeliyim RAM'leri mi?
Hangisinde daha çok performans artışı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyacınıza bağlı. Ben çok fazla dosyayla veya oyunla uğraşmadığım için RAM alırdım.

Sisteminizin geri kalan donanımlarını paylaşabilir misiniz ? 4 GB RAM günümüz için oldukça yetersiz fakat oldukça düşük özelliklere sahip bir sistem için de RAM yükseltmesi yerine SSD alınması daha mantıklı olabilir.

Arkadaşlar, 4 GB RAM'im var ve PC de kendiliğinden 32 GB SSD var. İçinde Windows yüklü, sizce SSD'yimi yükseltmeliyim RAM'leri mi?
Hangisinde daha çok performans artışı olur?
RAM Yükselt sonra SSD.

RAM günümüz için çok yetersiz RAM takviyesi olmalı bence ilk önceliğiniz. Windows 10 zaten SSD'ye kuruluysa sıkıntı olmaz şimdilik diye düşünüyorum.

SSD alın bence, RAM'i sonra alırsınız. SSD alınca Windows açılış ekranı hızlanır, haliyle Windows'da çalışan her şey. Oyunlarda bir performans artışı yaşatmaz.

RAM alırsanız oyunlarda yediğiniz dropları önlemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…