0x2121 Megapat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 584 Makaleler 2 7 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar yeni SSD alıyorum şuan bilgisayarımda depolama olarak sadece HDD var. SSD'yi alınca format atmak istiyorum en baştan. Ama Windows 10 paralı oldu diye bir şey duymuştum ? Eğer paralı ise nasıl format atıcam ? Şuan Windows 10 kullanıyorum.
Arkadaşlar yeni SSD alıyorum şuan bilgisayarımda depolama olarak sadece HDD var. SSD'yi alınca format atmak istiyorum en baştan. Ama Windows 10 paralı oldu diye bir şey duymuştum ? Eğer paralı ise nasıl format atıcam ? Şuan Windows 10 kullanıyorum.
Pir-iReiS Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 170 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2016 #2 Hdd klone yapabilirsiniz.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 7 Aralık 2016 #3 Orijinal Windows 10 kullanıyorsan neden birdaha para koyman gereksin? Format atarken SSD biçimlendir ve oraya kur.
Orijinal Windows 10 kullanıyorsan neden birdaha para koyman gereksin? Format atarken SSD biçimlendir ve oraya kur.
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2016 #4 SSD terfi rehberi burada var. İzleyip uygulayabilirsin. Verileri Kaybetmeden SSD'ye Terfi Rehberi - Technopat
SSD terfi rehberi burada var. İzleyip uygulayabilirsin. Verileri Kaybetmeden SSD'ye Terfi Rehberi - Technopat