SSD Windows kurulum yapamıyorum

c4spian

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Dün almış olduğum 250 GB Samsung Evo SSD'yi montajladım ve Windows kurmak için USB taktım, ilk önyükleme yapıldı fakat reset sonrası Boot 1'de SSD yi seçmene rağmen select boot hatası veriyor. Problem nedir? Bu arada Windows'u UEFI olarak yazdım Rufus'tan FAT32 olarak mı yazmalıydım? Ayrıca sadece SSD var sistemde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 mi deniyorsunuz? Windows 10 kurun.

İlk boot sonrası Boot Menu ile işiniz yok. Windows kendisi Windows Boot Manager'dan boot eder. SSD'yi seçerseniz elbette boot etmez. Akışına bırakmanız gerekiyor.
İşlemci ve ramim kötü, bu yüzden w7 tercih ediyorum. Ayrıca dediğim gibi ilk yükleme den sonra reset atıp SSD üzerinden devam etmesi gerekirken sanki ssdyi yeni takmışım gibi ekran geliyor bios boot menüsünden 1'e SSD yi almama rağmen yine aynı hata.
Sorun ne olabilir arkadaşlar fikri olan varmı?

Son düzenleme:
Mert doğru söylüyor .Windows 10 kursan sorun olmaz sanırım. Win7 de uyumsuzluk olabilir. He birde daha önce o flash ile format attin mi ?

W10 kurdum problem çözüldü, SSD ile alakalı sanırım bir fikrim yok bu konuyla ilgili
Fakat halen su kurmak istiyorum performans farkından dolayı, 5-10 FPS fark ediyor diye biliyorum.
Fakat halen w7 kurmak istiyorum performans farkından dolayı, 5-10 FPS fark ediyor diye biliyorum.
W7 demek istedim klavye su yazmış.

Öncelikle sağlam bir Win7 iso dosyası bul. Malum sitede var. Rufus ile degil Iso To Usb ile, bootable seçeneğine tiklayarak Usb ye yazdir. Bu şekilde olmassa ya bios ayarlarindan yada ssd'den kaynaklaniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sağlam bir Win7 iso dosyası bul. Malum sitede var. Rufus ile degil Iso To Usb ile, bootable seçeneğine tiklayarak Usb ye yazdir. Bu şekilde olmassa ya bios ayarlarindan yada ssd'den kaynaklaniyor.
Bu kokteyl edition nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…