SSD yanına HDD takarsak yavaşlar mı?

Şimdi bildiğiniz üzere insanlar genelde SSD'nin yanına 1 TB HDD takar, ben de takacağım fakat bir sorun var. Benim SSD'min alanı doldu. PC'ye HDD'yi takınca artık HDD hızında mı olacak? HDD'yi mi kullanacak yani SSD dolunca? Merak ettim. Ona göre SSD ya da HDD alacağım.

Merhaba.

Öncelikle ne yazık ki yazınız anlaşılmıyor.

Yazınızdan anladığım kadarıyla "SSD dolarsa bilgisayar hard diske mi geçer" bunumu demek istediniz?

Hangi yazılımlar SSD'ye kurulmuşsa onlar hızlı çalışacak. HDD'ye kurtulanlar da HDD hızında çalışacak. Fakat SSD'de 20-25gb bir boş alan bırakmanız tavsiyedir.

merhaba.

Öncelikle ne yazık ki yazınız anlaşılmıyor.

Yazınızdan anladığım kadarıyla "SSD dolarsa bilgisayar hard diske mi geçer" bunumu demek istediniz?

Demek istediğim benim SSD'im dolunca PC hddemi geçer geçerse PC hddmi kullanır.
Hangi yazılımlar SSD'ye kurulmuşsa onlar hızlı çalışacak. HDD'ye kurtulanlar da HDD hızında çalışacak. Fakat SSD'de 20-25GB bir boş alan bırakmanız tavsiyedir.

Onları nasıl kuracağım?

Demek istediğim benim SSD'im dolunca PC hddemi geçer geçerse PC hddmi kullanır.

Hayır SSD dolu olup olmaması önemli değil hangi diskte Windows varsa onu Boot eder
Şunu sorabilirsin peki SSD tamamen dolarsa ne olacak?
Olacak tek şey SSD yavaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…