Strow Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 959 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Şubat 2025 #11 EkinBey dedi: Kabloda sorun yok Windows güvenliğini falan kapattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Windows Defender sebep oluyorsa, RAM değeri yetmiyordur. Windows Defender RAM'in içinden geçiyor çünkü.
EkinBey dedi: Kabloda sorun yok Windows güvenliğini falan kapattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Windows Defender sebep oluyorsa, RAM değeri yetmiyordur. Windows Defender RAM'in içinden geçiyor çünkü.
EkinBey Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #12 Strow dedi: Windows Defender sebep oluyorsa, RAM değeri yetmiyordur. Windows Defender RAM'in içinden geçiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB RAM var chat GPT'ye söyledim 2 3 yöntem yapmıştım hatırlamıyorum ama.
Strow dedi: Windows Defender sebep oluyorsa, RAM değeri yetmiyordur. Windows Defender RAM'in içinden geçiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB RAM var chat GPT'ye söyledim 2 3 yöntem yapmıştım hatırlamıyorum ama.