omrx
Hectopat
İndirdim. Fakat elimde yeterli bilgiler olmadığı için el mahkûm bir dahaki sefere diyorum.
Ne kusuru dostum düşünme böyle. Teşekkür ederim yardımların için. Anladığım kadarıyla ssd'nin doluluk oranı ile hız düşüşü bu ssd için sıkıntılı. Bilgisayarda takılı gelmişti. Samsung 1Tb ssd aldım yanına ama bakalım bunu çözebilir miyim.Peki, bende Epic Games'i içinde hiçbir şey kalmayacak bir şekilde sildiğim zaman ve yeniden başlattığımda sorun düzelmişti. Umarım sizde de düzelir. İyi günler!
Rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Eğer sildiğiniz zaman hala sorun devam ediyorsa biraz yer açmayı deneyin hocam. Mesela 170 GB'ı boş kalsın yapabiliyorsanız. Aynı sorun tekrar olmuştu ki Uncharted'ı bitirdiğim için sildim ve yeniden başlatmadan sorun düzeldi tekrardan. Çok garip bir sorun kafa yedirtiyor. Mesela Epic Games'i sildiğim gibi düzelmişken aynı depolama varken tekrar olması aşırı garip geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.