Niqht Tenor Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 11 16 Aralık 2020 #1 SSD yazma hızımda ani iniş çıkışlar oluyor. Mesela 500Mbps'lerde iken birden 0'a düşüyor ve uzun bir süre 0'da kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2020
SSD yazma hızımda ani iniş çıkışlar oluyor. Mesela 500Mbps'lerde iken birden 0'a düşüyor ve uzun bir süre 0'da kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Aralık 2020 #2 Modeli nedir?
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 16 Aralık 2020 #3 Niqht Tenor dedi: SSD yazma hızımda ani iniş çıkışlar oluyor. Mesela 500Mbps'lerde iken birden 0'a düşüyor ve uzun bir süre 0'da kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... SSD marka modeliniz nedir? Adata SU 630 ise o model kronik sorunlu, bende onu kullanıyorum ve bana da oluyor, onun dışında Kioxia exercia ve SanDisk SSD Plus modelleride kronik sorunlu.
Niqht Tenor dedi: SSD yazma hızımda ani iniş çıkışlar oluyor. Mesela 500Mbps'lerde iken birden 0'a düşüyor ve uzun bir süre 0'da kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... SSD marka modeliniz nedir? Adata SU 630 ise o model kronik sorunlu, bende onu kullanıyorum ve bana da oluyor, onun dışında Kioxia exercia ve SanDisk SSD Plus modelleride kronik sorunlu.