X siteden bir hazır sistem almıştım, gelen hazır sistemde SSD'i takılmamış ve kasanın olduğu kutunun içindeki poşete konulmuş, kasayı çıkartırken SSD yere düştü ve hasar aldı mı almadı mı bilmiyorum. Test edecek fırsatım yoktu, 3 aydır kullanamıyorum ve hasar alır mı bilmiyorum ve bu beni endişelendiriyor.
Çalıştırıp test etmeden bizde bilemeyiz sizde bilemezsiniz. Ancak çok çok şiddetli düşmediği sürece hasar aldığını sanmam. SSD eğer ki dandirik bi malzeme ve bir markaya aitse alma olasılığı vardır. Ancak dediğim gibi test etmeniz gereklidir.
X siteden bir hazır sistem almıştım, gelen hazır sistemde SSD'i takılmamış ve kasanın olduğu kutunun içindeki poşete konulmuş, kasayı çıkartırken SSD yere düştü ve hasar aldı mı almadı mı bilmiyorum. Test edecek fırsatım yoktu, 3 aydır kullanamıyorum ve hasar alır mı bilmiyorum ve bu beni endişelendiriyor.
Gerçekten niye 3 ay bekledin ki? Tak gitsin. Sorun var ise zaten en başta windows kuramazsın. Kurulu ise açılmaz. Veya ufak bir hasar ise arada yaşarsın sorunu ki yine anlarsın.
Gerçekten niye 3 ay bekledin ki? Tak gitsin. Sorun var ise zaten en başta Windows kuramazsın. Kurulu ise açılmaz. Veya ufak bir hasar ise arada yaşarsın sorunu ki yine anlarsın.