5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 11 Şubat 2022 #31 SSD işletim sistemi için gereklidir ama RAM bir program veya oyun açarken gereklidir. Duruma göre eğer sadece video izlemek bir şey görüntülemek için kullanıyorsanız SSD almak mantıklıdır.
SSD işletim sistemi için gereklidir ama RAM bir program veya oyun açarken gereklidir. Duruma göre eğer sadece video izlemek bir şey görüntülemek için kullanıyorsanız SSD almak mantıklıdır.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 11 Şubat 2022 #32 MissingTimeLord dedi: Maalesef laptop işlemcisi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Değişir ama çok zor
MissingTimeLord dedi: Maalesef laptop işlemcisi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Değişir ama çok zor
E ERC0 Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 168 11 Şubat 2022 #33 MissingTimeLord dedi: Maalesef laptop işlemcisi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... hocam anakartım ile uyumlu işlemci yok mudur
MissingTimeLord dedi: Maalesef laptop işlemcisi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... hocam anakartım ile uyumlu işlemci yok mudur
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 11 Şubat 2022 #34 ERC0 dedi: Hocam anakartım ile uyumlu işlemci yok mudur? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama laptop için bulmak çok zor olur.
ERC0 dedi: Hocam anakartım ile uyumlu işlemci yok mudur? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama laptop için bulmak çok zor olur.
E ERC0 Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 168 11 Şubat 2022 #35 BeTas dedi: Olabilir ama laptop için bulmak çok zor olur. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok artık RAM alacağım
BeTas dedi: Olabilir ama laptop için bulmak çok zor olur. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok artık RAM alacağım
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 11 Şubat 2022 #36 ERC0 dedi: Yapacak bir şey yok artık RAM alacağım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun ama SSD de en kısa sürede al oda önemli.
ERC0 dedi: Yapacak bir şey yok artık RAM alacağım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun ama SSD de en kısa sürede al oda önemli.
E ERC0 Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 168 11 Şubat 2022 #37 BeTas dedi: Şimdiden hayırlı olsun ama SSD de en kısa sürede al oda önemli. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
BeTas dedi: Şimdiden hayırlı olsun ama SSD de en kısa sürede al oda önemli. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #38 ERC0 dedi: Hocam oyun oynanamaz çok oynanırsada hafif. Genişletmek için tıkla... O zaman önce SSD alın.
ERC0 dedi: Hocam oyun oynanamaz çok oynanırsada hafif. Genişletmek için tıkla... O zaman önce SSD alın.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 12 Şubat 2022 #39 MissingTimeLord dedi: Maalesef laptop işlemcisi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazıları masaüstü gibi sökülebiliyor ama anakarta uyumlu bir işlemci almak gerekiyor.
MissingTimeLord dedi: Maalesef laptop işlemcisi değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazıları masaüstü gibi sökülebiliyor ama anakarta uyumlu bir işlemci almak gerekiyor.