Arkadaşlar merhaba Windows'u SSD'ye kurdum D diski olarak da HDD mi koydum benim Windows'um SSD de olduğu için indirilenler SSD'ye gidiyor ve az yerim var ben bu indirileni nasıl D'ye indirtirim?
D diskinde "inenler" gibi bir klasör oluşturun.
Tarayıcı ayarlarına girin. Dosyaların indirileceği yeri değiştirebilirsiniz. Bu inenler klasörünü seçip kaydedin.
Arkadaşlar merhaba Windows'u SSD'ye kurdum D diski olarak da HDD mi koydum benim Windows'um SSD de olduğu için indirilenler SSD'ye gidiyor ve az yerim var ben bu indirileni nasıl D'ye indirtirim?
İnternet tarayıcın üzerinden indirilen dosyalardan bahsediyorsan, tarayıcı ayarlarından varsayılan dizini veya her indirmede nereye indireceğini sormasını seçebilirsin
İnternet tarayıcın üzerinden indirilen dosyalardan bahsediyorsan, tarayıcı ayarlarından varsayılan dizini veya her indirmede nereye indireceğini sormasını seçebilirsin.
Tarayıcı ayarlarına girin. Dosyaların indirileceği yeri değiştirebilirsiniz. Bu inenler klasörünü seçip kaydedin.
Chrome ayarlarına indirilen yaz oradan çıkan konum kısmının sağında değiştir yazıyor. D olarak değiştir. Çok basit bir işlem lakin harici programlar kullanıyorsanız uTorrent veya IDM gibi o programların arayüzündeki ayarlar kısmından yapacaksınız bu sefer.