K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Şimdi ben SSD aldım fakat kasada ikinci SSD yuvası yok. SSD kasanın içine düz şekilde koysam bir şey olur mu acaba?
Şimdi ben SSD aldım fakat kasada ikinci SSD yuvası yok. SSD kasanın içine düz şekilde koysam bir şey olur mu acaba?
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #2 Hangi kasa?
Y yucesezar Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 Cift taraflı bantla bir yere sabitlesen daha iyi olur.
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 25 Ekim 2020 #4 Sorun olmaz.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #5 Fernando Muslera dedi: Hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Dark X-Force
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Ekim 2020 #6 Kkamberr dedi: Şimdi ben SSD aldım fakat kasada ikinci SSD yuvası yok. SSD kasanın içine düz şekilde koysam bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. İstersen kablo ile kasanın üstünden sarkıt. SSD çok sağlam bir bileşendir. Hareketli parça olmadığından sorun olmaz. Ancak kasada 2 adet SSD yuvası var. Yan panelde mevcut. Vida yerlerini de görebilirsin.
Kkamberr dedi: Şimdi ben SSD aldım fakat kasada ikinci SSD yuvası yok. SSD kasanın içine düz şekilde koysam bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. İstersen kablo ile kasanın üstünden sarkıt. SSD çok sağlam bir bileşendir. Hareketli parça olmadığından sorun olmaz. Ancak kasada 2 adet SSD yuvası var. Yan panelde mevcut. Vida yerlerini de görebilirsin.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #7 2 tane 2,5 inç ssd yuvası var.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #8 Nounie dedi: 2 Tane 2, 5 inç SSD yuvası var. Genişletmek için tıkla... Evet hocalarım fark ettim fakat üst taraftan güç kablosu sığmaz ve SSD ters takmam gerekir bu yüzden HDD kısmına koymayı düşündüm.
Nounie dedi: 2 Tane 2, 5 inç SSD yuvası var. Genişletmek için tıkla... Evet hocalarım fark ettim fakat üst taraftan güç kablosu sığmaz ve SSD ters takmam gerekir bu yüzden HDD kısmına koymayı düşündüm.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Ekim 2020 #9 Kkamberr dedi: Evet hocalarım fark ettim fakat üst taraftan güç kablosu sığmaz ve SSD ters takmam gerekir bu yüzden HDD kısmına koymayı düşündüm. Genişletmek için tıkla... SSD'yi ters takabilirsin. Hatta bence arka tarafa monte et. Hiç gözükmesin.
Kkamberr dedi: Evet hocalarım fark ettim fakat üst taraftan güç kablosu sığmaz ve SSD ters takmam gerekir bu yüzden HDD kısmına koymayı düşündüm. Genişletmek için tıkla... SSD'yi ters takabilirsin. Hatta bence arka tarafa monte et. Hiç gözükmesin.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 25 Ekim 2020 #10 Kkamberr dedi: Dark X-Force. Genişletmek için tıkla... O kasada 2 SSD yuvası var. Arkadaşta var ondan biliyorum. Gerçi olmasaydı bile bir yere çift taraflı bant ile bantlardın.
Kkamberr dedi: Dark X-Force. Genişletmek için tıkla... O kasada 2 SSD yuvası var. Arkadaşta var ondan biliyorum. Gerçi olmasaydı bile bir yere çift taraflı bant ile bantlardın.