MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #41 Tamam gözüktü şimdi ekran kartının sürücüsünü kur.
2 266077 Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 50 6 Aralık 2019 #42 yine gerekli donanım bulunamadı dedi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #43 Fotoğraf atar mısın? Ayrıca ekran kartın nedir?
2 266077 Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 50 6 Aralık 2019 #44 nvidia 940mx NVIDIA® GeForce® 940MX
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #45 Bunu dene. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Hala olmaz ise o aygıtın kimliğini paylaş. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
Bunu dene. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Hala olmaz ise o aygıtın kimliğini paylaş. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
FReLooK Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #47 MayCrasH dedi: Bunu dene. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Hala olmaz ise o aygıtın kimliğini paylaş. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... dostum be bende ssd taktırdım yeni nvidia kartını kuramıyorum aygıt yöneticisin de yok silip tekrar yükleyeyim dedim. intel grapı güncelledim ama yine de olmadı yardımcı olabilir misin
MayCrasH dedi: Bunu dene. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Hala olmaz ise o aygıtın kimliğini paylaş. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... dostum be bende ssd taktırdım yeni nvidia kartını kuramıyorum aygıt yöneticisin de yok silip tekrar yükleyeyim dedim. intel grapı güncelledim ama yine de olmadı yardımcı olabilir misin
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #48 @FReLooK yeni bir konu açın, beni etiketleyin, BIOS tüm sayfalarının fotoğrafını çekin onları da altına ekleyin.
@FReLooK yeni bir konu açın, beni etiketleyin, BIOS tüm sayfalarının fotoğrafını çekin onları da altına ekleyin.
FReLooK Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #49 MayCrasH dedi: @FReLooK yeni bir konu açın, beni etiketleyin, BIOS tüm sayfalarının fotoğrafını çekin onları da altına ekleyin. Genişletmek için tıkla... dostum post açtım onay bekleniyor https://www.technopat.net/sosyal/ko...lenmiyor-yada-kurulmuyor.799280/#post-4877885
MayCrasH dedi: @FReLooK yeni bir konu açın, beni etiketleyin, BIOS tüm sayfalarının fotoğrafını çekin onları da altına ekleyin. Genişletmek için tıkla... dostum post açtım onay bekleniyor https://www.technopat.net/sosyal/ko...lenmiyor-yada-kurulmuyor.799280/#post-4877885